Zomeruitjes weer groot succes

Zomeruitjes weer groot succes

Voor de zomermaanden juli en augustus hadden we een budget van de gemeente gekregen voor onze zomeruitjes. We hadden 19 activiteiten gepland, meer dan 2 per week. Eén keer was er teveel regen en een andere keer te weinig aanmeldingen.

De meeste uitjes gingen door en waren geweldig. Op facebook en onze website hebben jullie ervan kunnen lezen, want we houden per uitje een verslag bij en hopen jullie ook zo te stimuleren om gezellig aan te sluiten bij de activiteiten.

We hebben vrijdag de zomeruitjes afgesloten met de razend populaire boottocht van onze voorzitter en schipper Peter de Vries.

Vanaf september gaan we weer onze vaste activiteiten plannen zoals zwemmen, creatief met groen, Tai Chi Tao G-Qigong, fotografie en nog veel meer. Nieuw zijn onze kletspot-avonden die we gaan inplannen. We hoorden van gasten dat behoefte aan lotgenotencontact is en we hebben gekeken naar een mooie vorm van praten met elkaar.

De rest van de activiteiten in september vinden jullie in de agenda. Ook hebben we een handig overzicht gemaakt om te downloaden: