Sponsoring

Sponsoring

Er zijn verschillende bedrijven en organisaties die het doel van De Maretak steunen. Je leest hieronder hoe zij maar ook jij zelf ons kunt steunen.

Het afgelopen jaar hebben studenten van Landstede de naamsbekendheid van De Maretak onderzocht. De uitkomst was dat daar nog een hoop te winnen is!

In 2024 zal opnieuw een groep studenten de mediastrategie van De Maretak onderzoeken en suggesties doen voor verbeteringen. Daar zijn we heel blij mee!

De statiegeld actie bij de Jumbo leverde een mooi bedrag op. De gezamenlijke Jumbo’s €350,00 gestort op onze rekening. Iedereen die De Maretak met deze actie heeft gesponsord. Heel hartelijk dank. 

Met de RABO Club Support Actie hebben we € 726,65 opgehaald. Dank jullie wel allemaal voor jullie stem. Dit mooie bedrag zal gebruikt worden om onze website te vernieuwen.

Gratis sponsoren via Doelshop. Winkel je regelmatig online? Bijvoorbeeld via bol.com, booking.com, coolblue.nl of een andere webshop? Dasn kun je De Maretak gratis sponsoren via https://doelshop.nl. Jij betaalt niets extra’s maar De Maretak krijgt een percentage van jouw aankoopbedrag. Dit heeft tot op heden € 347,58 opgeleverd!

Moet je auto naar de garage? Breng hem dan naar Broekhuis! Voor elke reparatie aan de auto van meer dan €100,- ontvangt De Maretak een bedrag van €15,-. Voor reparatie vanwege een schade van meer dan € 500,- een bedrag van €25,-

Voor aanschaf van een nieuwe of 2e hands auto van meer dan €2000,- zelfs € 150,-

Hiervoor is het wel nodig dat de gegevens naar de penningmeester worden gestuurd:

  • naam van de eigenaar van de auto,
  • het merk en kenteken van de auto en
  • de datum van de reparatie of aankoop.

Draag je De Maretak een warm hart toe en wil je ons werk steunen, wordt dan donateur of vriend van De Maretak en doe een gift.

Ons rekeningnummer is IBAN NL92RABO0117764256