Partners

Met onze partners en sponsoren

kunnen wij als stichting onze activiteiten mogelijk blijven maken, zodat we meer mensen met kanker en hun naasten tot steun kunnen zijn.

Zorgdat

De welzijnsorganisatie van Harderwijk waar u terecht kunt met al uw vragen. In een samenleving is iedereen van betekenis voor elkaar. Om dat te bereiken biedt ZorgDat in alle levensfases stimulering, ondersteuning, ontwikkeling en begeleiding.​

Elementa

Elementa is er voor iedereen die een computer gebruikt. U kunt in onze winkel terecht voor álles wat daarmee te maken heeft: uw langzame laptop, een nieuwe batterij, ander beeldscherm, een wifi adapter. Wij verkopen ook nieuwe apparatuur.​

De Berekuyl

Of het nu gaat om orthopedische klachten of aan kanker gerelateerde klachten, samen met u proberen we met onze behandelingen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken: dat is onze missie en specialiteit.

Budgetstoffen

Bij Budgetstoffen.nl houden we van stoffen en dan met name van stoffen die we kunnen aanbieden voor leuke prijsjes!

Broekhuis

Broekhuis Opel maakt onderdeel uit van de dealerholding Broekhuis, die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Broekhuis vertegenwoordigt 13 automerken in het volume- en premium segment.

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Met hun sponsoring hebben wij deze mooie nieuwe website kunnen laten bouwen.

Landstede

Studenten van Landstede hebben de naamsbekendheid van De Maretak onderzocht. Ze gaan de mediastrategie onderzoeken en suggesties doen voor verbeteringen. Daar zijn we heel blij mee!

Jumbo

De statiegeldacties bij de Jumbo leverden een mooi bedrag op. De gezamenlijke Jumbo’s hebben €350,00 gestort op onze rekening. Iedereen die De Maretak met deze actie heeft gesponsord: heel hartelijk dank!

Rabo ClubSupport

Met de RABO ClubSupport Actie hebben we € 726,65 opgehaald. Dank jullie wel allemaal voor jullie stem. Dit mooie bedrag zal gebruikt worden om onze website te vernieuwen.

ProFlags

ProFlags BV is gespecialiseerd in het bedrukken van vlaggendoeken. ProFlags is vernieuwend en biedt klanten de meeste en beste keus betreffende vlaggen, banieren, beachvlaggen, spandoeken, beursmateriaal en pop up banners.

Hilco Westra

Hilco Westra uit Rijnsburg staat met zijn bloemenkraam elke donderdag bij Tweelingstad en zaterdags op de markt en PC Hoofdplein in Harderwijk. Hij is sponsor van onze thema bloemenworkshop.

Behandelaars verwenmomentjes

Schoonheidssalon la Finesse

Schoonheidssalon la Finesse is gevestigd aan de Kuulekamp 16 in Harderwijk. Telefoon: 0341-416633

Carl Ferket

Carl Ferket, Natuurgeneeskundige praktijk voor holistische massage en therapie, voor wie beter in z’n vel wil zitten. Gevestigd in Harderwijk

Pedicurepraktijk de Goudsbloem

De missie van De Goudsbloem is: herstellend, kalmerend, genezend met aandacht voor U en uw voeten! Uiteraard ben ik aangesloten bij de branchorganisatie Provoet en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Pedicure.

Ineke Sommer

Een gezonde huid krijg je niet vanzelf dat vraagt om toewijding! Gevestigd in Lelystad

Manon Arnold

Dari Cinta, Intuïtie Mediumschap Healing. Gevestigd in Harderwijk

Wendy Lepelaar

Twice is een allround visagiebureau, gevestigd in Harderwijk

  • Anja Paarhuis – Nagelspecialiste, 06-47970495
  • Ineke van den Berg – Schoonheidsspecialiste, 06-50240293
  • Team Kappers Marinda

Bakkers verwenmiddagen