Terugblik 2019

Terugblik 2019

Het einde van het jaar komt in zicht. Deze feestdagen zijn een mooi moment om eens terug te kijken naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar, want die waren er zeker.

De nieuwe website

Op 25 mei is de nieuwe website van De Maretak gelanceerd, hier zijn we zeer blij mee. Met een frisse nieuwe uitstraling is de website nu ook op de smartphone goed te bekijken.

We hebben IJme Woensdregt van Elementa (links op foto) op 23 september bedankt voor zijn jarenlange belangenloze inzet voor de stichting bij de vorige website en ook Frans Molemaker, die de website bijhield.

De verwenmiddagen

Het succes van de verwenmiddagen mag ook zeker niet ontbreken tussen de hoogtepunten. De verwenmiddagen zijn zeer goed bezocht en we zijn zeer blij met de positieve reacties hierop.

De SamenLoop voor Hoop

Op 20 en 21 september heeft voor de derde keer de SamenLoop voor Hoop plaatsgevonden in Harderwijk. De kaarsenceremonie, de vele bezoekers, de sponsoren, de artiesten, ons eigen team ‘De Wandelende Maretak’, het heeft allemaal een enorme indruk achtergelaten. En de opbrengst was enorm. De Maretak heeft hier 20% van ontvangen: € 18.261,-

Kerstconcert ‘Zingen voor je Leven’

Op vrijdag 13 december heeft het koor gezongen op een mooi concert in de St. Annakapel in Kampen. De kapel is van zichzelf al sfeervol, maar met de muziek die Zingen voor je leven uit Harderwijk en Tot ons plezier uit Kampen was het feest nog groter.

Het is natuurlijk slechts een deel van alles wat er het afgelopen jaar gepasseerd is. Voor nu wensen wij u een fijne jaarwisseling en wellicht tot ziens op de nieuwjaarsreceptie op 15 januari.