Nieuw projectkoor ‘Maretak’ zoekt leden!

Nieuw projectkoor ‘Maretak’ zoekt leden!

Het nieuwe koor: Zingen voor je leven start met de repetities op woensdag 4 november van 14.00 uur tot 15.30 uur. Gedurende 12 woensdagmiddagen werk je samen toe naar een mooie finale uitvoering op Wereld Kankerdag 4 februari 2021.

De Maretak Veluwe is er voor mensen met kanker en hun naasten/vrienden. Voel je je betrokken bij dit onderwerp en vind je het leuk om samen met anderen te zingen, geef je dan op en doe mee. Uiteraard staat gezelligheid en onderling contact hier ook centraal maar we werken gezamenlijk toe naar een mooi optreden.

Het koor staat onder professionele begeleiding van dirigente Ellen Kempers en Maud Veurtjes begeleidt het koor op de piano.

Repertoire: moderne Nederlandse- en Engelstalige liederen.

Zowel de repetities als de uitvoering vinden plaats in de Catharinakapel. Belangrijk; want in de kapel is voldoende ruimte om alle Coronaregels in acht te nemen.

Helaas is het niet mogelijk, door de zelfde regels, om iedereen van koffie/thee of thee te voorzien dus wel zelf wat te drinken mee nemen.

Ben jij een enthousiaste zanger/zangeres en wil je jouw ‘steentje’ bijdragen aan Wereld Kankerdag, meld je dan aan via een e-mailtje naar aanmelden@demaretakveluwe.nl of bel 06-41829887.

Kosten voor deelname totaal € 50,–.