Koor “zingen voor je leven” van start

Koor “zingen voor je leven” van start

Vorig jaar werd het koor opgericht maar door corona kwam het vrijwel direct stil te liggen. Nu was het dan eindelijk zover, dinsdag 6 juli werden de eerste noten gezongen door het koor “Zingen voor je leven” in het Plantagepark.

De 16 koorleden, de dirigente en de muzikale begeleiding genoten zichtbaar van het feit dat ze elkaar konden ontmoeten en de eerste noten konden zingen. Menig voorbijganger bleef staan kijken en luisteren. Klonk het al zo mooi of werden ze aangesproken door het zichtbare enthousiasme van het koor? Na afloop van het uurtje zingen werd er nog gezellig na geborreld bij De Bank en werd de kennismaking met elkaar voortgezet.

Op 29 september hoopt het koor echt van start te kunnen gaan. We gaan repeteren met als doel om op wereldkankerdag 4 februari een uitvoering te kunnen geven. Het koor repeteert op woensdagmiddag van 14 tot 16 uur. De plaats van repeteren wordt mogelijk de Catharinakapel. Echter, een koor van 16 leden is niet zo groot. We zijn op zoek naar meerdere zangers en
zangeressen. Heeft u, heb jij zin om mee te zingen met dit mooie koor? Van harte welkom!

Neem contact op via aanmelden@demaretakveluwe.nl of 06 41 82 98 87.