Even voorstellen: Agnes Benoist - Mientki (nieuwe coördinator)

Even voorstellen: Agnes Benoist - Mientki (nieuwe coördinator)

Bij De Maretak waren we op zoek naar vrijwilligers, vooral gastvrouwen en -heren en een coördinator. En wat is het geweldig dat we kunnen zeggen dat dat gelukt is. We hebben zeven nieuwe vrijwilligers, een coördinator en zes gastvrouwen en -heren. Het is heel fijn dat ze zich aan ons voor willen stellen. In deze nieuwsflits maken jullie kennis met onze nieuwe coördinator Agnes Benoist. De nieuwe gastvrouwen en -heren zullen zich de komende weken in nieuwsflitsen aan u voorstellen. In deze nieuwsflits geven we de pen aan Agnes Benoist, Odylia v. d. Brink, Liesbeth Gitz en Astrid van Mameren.

Mijn naam is Agnes Benoist- Mientki (Poolse vader). Mijn wieg heeft in Breda gestaan, waar ik tot 1985 heb gewoond en gewerkt als leerkracht op een basisschool. Mijn man Luc, was militair, en hij werd overgeplaatst naar Nunspeet. Zodoende zijn wij in Harderwijk terecht
gekomen. Samen hebben we twee kids gekregen, Linda en Paul. En ben ik daarna weer juf geworden op de Dominicus Savio. Vier jaar geleden heb ik de beslissing genomen, na 33 jaar voor de klas te hebben gestaan, om te stoppen met werken.

Meer tijd voor elkaar en allerlei activiteiten (onze hond Igor, tennissen, vakanties, tuinieren, lezen, vrijwilligerswerk bij T.V. Strokel) . Samen met Ank een jaar lang allerlei acties op poten gezet voor de SamenLoop voor Hoop. Toen heeft Ank mij gevraagd om haar te helpen met coördineren bij de MARETAK. Daar ben ik met veel enthousiasme aan begonnen, ik heb er veel plezier aan en zo hoop ik een steentje te kunnen bijdragen.