Activiteiten voor twee weken geschorst

Activiteiten voor twee weken geschorst

Geachte bestuur, beste coördinatoren en alle vrijwilligers,

Kortom lieve mensen,

Gisteravond, dinsdag 3 november, hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge opnieuw een verdere aanscherping van de beperkingen bekendgemaakt in verband met de risico’s op de Covid-19 besmettingen. Samenkomsten en activiteiten worden nog verder verboden, beperkt en/of ontraden.

In de laatste bestuursvergadering hebben we als bestuur al op het scherpst van de snede toegestaan, met de kennis van dat moment, een aantal activiteiten door te laten gaan. Dat kon omdat jullie als coördinatoren en vrijwilligers er alles aan doen om onze kwetsbare gasten te beschermen en hen in een veilige omgeving activiteiten te laten doen. Daar heeft het bestuur ook alle vertrouwen in.

De aanscherping van de beperkingen die vandaag bekend gemaakt zijn maakt dat we alle activiteiten voor twee weken moeten schorsen. We realiseren ons dat dit een teleurstelling is voor gasten en allen die voorbereidingen hebben gedaan maar het is een bijzondere tijd en we hebben de meest kwetsbaren onder ons. Dit kan echt even niet anders.

We hopen dat jullie allen begrip hebben voor dit besluit en we plannen binnen het bestuur en samen met jullie de situatie over twee weken opnieuw te beoordelen.

Blijf met elkaar in contact en blijf vooral gezond.

Namens het bestuur van de Maretak.

Peter de Vries

Voorzitter