Workshop intuïtief tekenen

Workshop intuïtief tekenen

Op 13 december is er weer Intuïtief tekenen een workshop die gegeven wordt door Esther Foppen.

Reactie van een van de deelnemers:

Ik vond het een hele leuke ervaring om mee te doen met intuïtief tekenen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten. En als ik hoor tekenen het intuïtief, dan ben ik nooit zo enthousiast omdat ik niet kan tekenen. Maar er werd gezegd dat dat ook niet hoefde. En het klopt iedereen kan mee doen. Dus ook ik 😁. We kregen de opdracht een boom te tekenen. Hoeft niet mooi te zijn. Gewoon een boom die ponttaan uit je potlood vloeit. Daarna volgde een huis. Doe maar gewoon.

En als we klaar zijn, kijken we naar onze tekening en Esther vertelt wat die tekening van je te vertellen heeft. Want hoe mooi mijn tekening hoefde geen kunstwerk te zijn, het werd een praatpapier. Hoe leuk die boom en het huis wat vertelden ze veel over mij.

Over wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Super leuk en interessant. Ik had geen idee wat ik moest verwachten maar het is echt de moeite waard.

Wil je ook kennismaken met Intuïtief tekenen kom dan dinsdag 13 december want dan zal Esther weer voor een workshop geven.

13 december van 10 tot 12 uur in de huiskamer van de Maretak
MFC de Roef
Middelste Wei 2-4 Harderwijk

De workshop is gratis maar wel even opgeven want dan weten we met hoeveel we zijn
aanmelden@demaretakveluwe.nl of 06418 298 87