Uitgelicht: Zwemmen in Harderwijk, Ermelo en Nunspeet

Uitgelicht: Zwemmen in Harderwijk, Ermelo en Nunspeet

Ervaren zweminstructeurs geven training die gericht is op het verminderen van klachten na kankerbehandeling en op een betere kwaliteit van leven met kanker.  Deelnemers kunnen hun conditie verbeteren en hun kracht verder opbouwen door deel te nemen aan de sportieve groepsactiviteiten van De Maretak. Zwemmen vindt wekelijks plaats op donderdagochtend in Harderwijk, Ermelo en Nunspeet. De eerste les is overal gratis.

Informatie en of aanmelden: aanmelden@demaretakveluwe.nl  of tel: 06 418 298 87

Saskia en Liesbeth willen u graag vertellen hoe blij ze zijn dat ze regelmatig zwemmen. Lees hieronder hun bijdrage.

Sinds 4 weken zwem ik op donderdag ochtend met de maretak groep. Ik twijfelde eerst om te gaan banen zwemmen, maar omdat ik dat meestal saai vind na een periode. En ik nog wat operaties moet ondergaan. Heb ik me toch bij medisch zwemmen aangemeld via de maretak. En ik ben heel positief verrast hoe goed het mij bevalt. In het warme water is sowieso al een heerlijk ontspannen gevoel. Er is tijd om zelf wat te zwemmen, maar er is ook elke les een half uur groepsles waarbij alle spieren aan bod komen, wat een ieder op z’n eigen tempo en niveau kan meedoen. Ik vind het heerlijk en het voelt echt goed voor mijn lichaam en het is ook nog gezellig met elkaar. En als je een keer niet kan, is ook geen probleem, je hebt een 10-badenkaart die lang geldig is. Ik zou zeggen, probeer het een keer. De eerste les is gratis. Ik zie je graag tegemoet.

Een warme groet van Saskia ten Teije

Mijn ervaring is dat het goed is voor lichaam en geest. Ik ga er met plezier naar toe, we staan onder een professionele begeleiding (Ide). Na het zwemmen is er nog gelegenheid om een kopje koffie te drinken. Elk jaar is er een diner voor de zwemmers zodat je even  op een andere manier met elkaar om kunt gaan. Kortom het is een prettige en gezonde ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Groetjes, Liesbeth