Zomeruitjes: Dolfinarium!

Zomeruitjes: Dolfinarium!

Zomeruitjes

Voor de Maretak en haar gasten is ‘de zomer’ inmiddels begonnen.

Veel speciale uitjes zijn gepland. Helaas kunnen er daar een aantal (voorlopig) door corona niet doorgaan. Toch zetten we alles in werking om ook voor onze gasten deze zomer speciaal te maken.

De aftrap is deze  week met een ‘High Tea’ (inmiddels volgeboekt) wellicht volgen er meer.

Dolfinarium

Volgende week gaan we naar het Dolfinarium. Mede door de sponsoring van het Dolfinarium (en de penningmeester van de Maretak) kunnen we met meerdere groepjes gaan.

En … uw partner of vriendin/vriend is ook van harte welkom. Geef je snel op, telefonisch of via de email. We gaan woensdag 1 juli, donderdag 2 juli en/of vrijdag 3 juli. De morgen of de middag. De planning is afhankelijk van wanneer de meesten kunnen.

De bedoeling is dat je bij opgave doorgeeft wanneer je niet kunt! Dit maakt het eenvoudiger om kleine groepjes samen te stellen.

De tijden krijg je door wanneer de planning klaar is en zodra we weten hoe laat de dolfijnenshow is. Dit tijdstip kan namelijk wisselen.

Opgeven: a.bos@demaretakveluwe.nl of bel met 06 41829887

Voor mondkapjes wordt gezorgd!

En Daarna

Meerdere uitjes zitten er aan te komen maar zijn mede afhankelijk van het moment dat we weer terecht kunnen in de locatie van ‘ZorgDat’. Dat is nu nog niet duidelijk.

Dus hou de website in de gaten!