“Wat kan ik voor je doen?!”

“Wat kan ik voor je doen?!”

Een digitale presentatie door de schrijfsters van het

Doe-boekje

Voorkant doe-boekje met foto van krijtrotsenDinsdag 20 april
Van 19.30 – 20.30 uur. Via zoom.

Dinsdag 20 april 2021 geven Angela Jongeling en Désirée Hessing  een digitale presentatie over het praktische gidsje over geven en nemen. Juist als het leven tegenzit of moeilijk wordt  kan dit Doe-boekje helpen. Weten wat er te vragen valt en hoe je dat zo kunt doen dat iedereen toch de regie houdt.

We wilden “live” komen bij de Maretak maar vanwege corona gaat dat niet, daarom gaan we het nu zo doen. Iedereen kan via computer of laptop de presentatie live via het programma Zoom volgen. Je hoeft geen lid te worden en het is makkelijk in gebruik. Wij, Angela en Desiree, vertellen ons verhaal aan de hand van een PowerPoint presentatie.

Je kunt deze presentatie alleen volgen, maar met z’n tweeën in een huis is ook een optie. (Wel graag coronaregels in achtnemen) Je komt niet in beeld, hoeft niet met elkaar in gesprek maar kunt wel via berichtjes (chatjes) vragen stellen en/of opmerkingen plaatsen.

Iedereen die zich aanmeldt krijgt via de mail een uitnodiging met daarin een link om deel te nemen aan deze presentatie. Heb je digitale hulp nodig, bel dan even met het infonummer van de Maretak, 06-41829887. Aan deelname van deze presentatie zijn geen kosten verbonden.

Desirée
Angela

Wil je meer over de schrijfsters en het Doe-boekje weten: http://watkanikvoorjedoen-doeboekje.nl/

Opgeven voor de presentatie kan per mail: aanmelden@demaretakveluwe.nl

Wij zien er naar uit en hopen op een fijne bijeenkomst. Graag tot 20 april.