Verwenmiddag: Joop, Marjolein, Jacoline, Cezanne, Nijnke en Manon.

Als kanker je treft dan staat je wereld op z’n kop. De behandelingen en het traject dat je ingaat zet je leven stil en hebben grote invloed op jouw dagelijks leven en ook van hen die je lief zijn. Daarom willen wij onze gasten en zij die hun nabij zijn lekker in de watten leggen op onze verwen-middagen. Even weg van alle sores! Ontspanning, verzorging en gezelligheid staat op dat moment voorop. Alle zorgen even vergeten en lekker genieten.

Op dinsdag 24 mei, van 14:00 – 16:00 uur is er weer een verwenmiddag. Deze middag zijn aanwezig:

1.  Joop de Jong (fotograaf), is aanwezig om een mooi portret te maken. Op de eerste plaats van diegenen die geboekt hebben voor een verwenavond. Maar er is genoeg tijd over om ook anderen de kennis te laten maken met de wereld van illusie en portretfotografie. Een wereld creëren waarin je mooi romantische of sfeervolle portretten kan maken. Wil je ook zelf geportretteerd worden, dat kan, maak ervoor jezelf ook wat moois van. (b.v. kleding, opmaak, attributen)
Je bent van harte welkom. Neem je partner, vriend(in), familie mee. Er zijn geen kosten aan verbonden aan de opnamen. Wel aanmelden!

2. Marjolein Hortensius geeft je een ontspanningsbehandeling, die is voor het hele lijf maar waar ze kan in gaan op specifieke klachten. Zie haar website voor meer info: www.craniopraktijkzeewolde.nl

3. Jacoline van Dompseler(schoonheidsspecialiste)

4. Cezanne: handpacking/ massage/ nagellakken

5. Nijnke: Voetmassage

6. Manon: voor een healing. Onder healing wordt verstaan dat de healer zich eerst kort afstemt op het grotere geheel, universele energie of hoe je het noemen wilt. Vervolgens legt hij/ zij beide handen losjes op de schouders, rug of hoofd van de ontvanger. Zo kan de helende energie stromen waar nodig. Ook kan er naar wens in het energieveld van de ontvanger worden gewerkt, zodat fysieke aanraking niet nodig is. De helende energie kan uitwerking hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en/ of spiritueel niveau. De ontvanger hoeft zich niet van kleding te ontdoen en kan gewoon blijven zitten op een stoel.

Aanmelden via  aanmelden@demaretakveluwe.nl of bellen met 06-41829887Er is natuurlijk gelegenheid nog wat na te kletsen onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij.

Voor de verwenmiddag wordt een eigen bijdrage van  €5,– per behandelaar gevraagd.