Stichting Vaarwens zorgt voor een onvergetelijke herinnering

Stichting Vaarwens zorgt voor een onvergetelijke herinnering

Ken je iemand die je graag een bootreis gunt, lees dan onderstaand artikel uit de nieuwsbrief van de Stichting Vaarwens; Gedreven door water van april 2021.

365 Dagen per jaar is Stichting Vaarwens in de vaart. Het hele jaar door maken we prachtige, mooie herinneringen en mooie wensen voor hen die niet veel meer te wensen hebben.

Eén dag, één schip voor één zieke met zijn/haar naasten. Het grote voordeel om vanuit de Amsterdam Marina te varen is de verscheidenheid aan verschillende routes maar zeker ook zo belangrijk is de beschutting. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de weersinvloeden. Nee gelukkig niet, gelukkig kunnen we ook met harde wind en regen doorvaren.

Want binnen is het warm en gezellig. Binnen maken de vrijwilligers er voor de gast en zijn/haar naasten altijd weer een topdag van.

https://www.stichtingvaarwens.nl/

Met dank aan de Amsterdam Marina voor haar gastvrijheid.

https://www.amsterdammarina.com/

COVID-19 Update

En uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus nog steeds op de voet en hebben we regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we nog steeds groen licht om door te varen. Wel met inachtneming van de RIVM Maatregelen. Hierdoor kunnen er momenteel niet meer dan 3 mensen met onze gast mee. Dit om de 1,5 meter maatregel te kunnen waarborgen.