San's beeldentuin

San's beeldentuin

In de tweede week van de zomeruitjes zijn we naar de beeldentuin van San geweest in Putten. In en om haar huis heeft ze allemaal kunstobjecten gemaakt. Deze kunstwerken heeft ze gemaakt van afvalmaterialen die zo natuurlijk mogelijk zijn.

San had voor elk kunstwerk een naam en ze vertelde een heel verhaal over hoe ze het gekregen heeft, hoe ze ermee aan de slag is gegaan en wat het uiteindelijk geworden is. Dat alles vertelt ze met levendige fantasie zodat je meegenomen wordt in de wereld van haar beeldentuin.

Tussendoor kregen we een heerlijke versnapering en wat te drinken. Dit was erg gezellig, want zo hadden we onderling ook leuk contact.

Dank je wel San, voor je gastvrijheid! Een vraag van San: mocht je echte wollen truien hebben die je niet meer draagt, dan zou zij er heel blij mee zijn. Want San heeft een truienhoek gemaakt in haar tuin. Daar laat ze een heel verhaal zien met dansende, klimmende, als publiek zittende truien. Erg leuk bedacht.

Tot slot was er ook een ruimte waar San allemaal hoofddeksels had hangen. Deze zijn gemaakt voor een stichting, waar ze ook een catwalk mee gelopen heeft. Van plastic bekertjes een megahoed gemaakt. Het was allemaal erg creatief bedacht. De moeite waard om de volgende keer met ons mee te gaan naar deze beeldentuin.

www.ateliersan.nl