Derde editie SamenLoop voor Hoop: 20 en 21 september 2019!

Derde editie SamenLoop voor Hoop: 20 en 21 september 2019!

Op 20 en 21 september is de derde editie van SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen in estafettevorm, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De deelnemende teams proberen met ludieke acties zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ook dit jaar is de locatie weer de Stille Wei, IJsbaan en het Strandeiland. Een deel van de opbrengst is voor de Maretak.

Wij zullen met ons team ‘De Wandelende Maretak’ natuurlijk niet ontbreken! Help je ons mee?

Meewandelen

Als je mee wilt wandelen met ons team (De Wandelende Maretak) om nog meer mensen aan te moedigen ons te sponsoren, kun je je aanmelden via de website van SamenLoop voor Hoop als deelnemer. Daar vind je ook meer informatie over het verloop van de dag en het verzamelen van sponsorgeld. Bij je aanmelding kun je opmerkingen toevoegen als je voorkeuren hebt m.b.t. het loopschema, dan kan ik daar rekening mee proberen te houden.

Actie voeren

Wandel je niet mee maar wil je absoluut een steentje bijdragen? Help geld inzamelen door zelf een actie te starten voor De Wandelende Maretak (via de link kun je een subactie aanmaken).

Kaarszakken

Op 20 september zal als het donker wordt de indrukwekkende kaarsenceremonie plaatsvinden om 23:00 uur. Voor deze ceremonie kun je nu al een kaarsenzak aanschaffen voor het bedrag van 5 euro (stuur een bericht via het contactformulier). Op de kaarsenzak kun je dan een persoonlijke boodschap schrijven en weer inleveren zodat deze tijdens de ceremonie aangestoken kan worden.

Adriaan van Lent
Teamcaptain ‘De Wandelende Maretak’