Gasten van De Maretak eten, drinken en genieten van muziek

Gasten van De Maretak eten, drinken en genieten van muziek

Alweer een geslaagde middag, in het kader van de zomeruitjes, georganiseerd door De Maretak. Het weer werkte super mee en zo kon iedereen lekker buiten genieten in de Ontmoetingstuin De Rietmeen.

Gasten van De Maretak kwamen gezellig bijeen voor een High Tea en werden ondertussen vermaakt door de gezellige muziek van het HoundDog Duo. Dit duo speelt zeer verrassende covers! Zoals (Neder)pop, Rock & Roll, Sixties, Smartlappen en Ballads.

Op iedere tafel lag een lijst waar men nummers kon opzoeken die door het Hounddog Duo ten gehore gebracht werd. Hierdoor ontstond  er een mengelmoes aan diverse soorten muziek, voor een ieder wat wils!

Al met al  werd het een gezellige bedoening. Genieten van elkaar, de lekkere hapjes, de thee en de muziek en het lekkere weer.

De hapjes werden deze keer verzorgd door Marijke Visser en Marian Bäumer, waarvoor hartelijk dank.

Wilt u ook graag een keer een “zomeruitje” beleven bij Stichting de Maretak? Neem dan een kijkje op onze website, onze facebookpagina of hou de kranten in de gaten.

Regelmatig plaatsen wij updates over de uitjes en andere activiteiten van Stichting De Maretak. Aanmelden kan via: aanmelden@demaretakveluwe.nl of 06-41829887.