Festival "The Comfortzone"

Festival "The Comfortzone"

The ComfortZone” is het eerste unieke festival speciaal voor (jong) volwassenen die geraakt zijn door kanker!

Op dit festival kan men genieten van (akoestische) muziek, cabaret, even ontspannen door middel van een hand of voet massages, workshops en ervaringsverhalen. Op een zodanige manier die de bezoekers het comfort geeft wat ze nodig hebben, in een mooie omgeving en in de sfeer van een festival of de parade. Zittend, hangend, liggend en met fijne faciliteiten.


We hebben een heel divers  aanbod samengesteld, zo komt bijvoorbeeld Esther Schouten (Wereldkampioene Boksen)

In 2007 bleek dat ze aan lymfeklierkanker leed:  Na een periode van zware chemokuren en bestralingen, kwam zij er weer bovenop. Na deze moeilijke tijd zette Esther alles op alles en werd wederom wereldkampioene.

Of kan men luisteren naar het boeiende verhaal van Loek Peters (acteur).  De grappige liedjes van Barbara Breedijk (cabaretière) of gaan dansen in de Silent disco, trouwen voor 1 dag met wie men maar wilt of geniet van alles wat er voorbij komt.  Wij creëren een comfortabele plek waar men kan genieten zodat ze even kunnen ontvluchten en tegelijk in ontspannen sfeer, informatie kunnen inwinnen en ook vermaakt worden.

Een dag voor jong en oud op zaterdag 10 augustus 2019, die begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 op het prachtige landgoed Schovenhorst te Putten.

Come over, Let's chill

The ComfortZone is een nieuw jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door de organisatie Coach Connect.

Het idee voor dit festival is ontstaan omdat met name (jong) volwassenen graag naar festivals , concerten en/of een parade gaan maar door de kanker er niet meer toe in staat zijn. Door of na de behandelingen treedt er vermoeidheid op, concentratieproblemen en nog ander gevolgen. Aangezien op een festival de muziek vaak hard is, er vooral veel vet eten te krijgen is en er weinig comfortabele plekken zijn om even lekker te kunnen zitten, wordt de wereld nog kleiner dan hij al is door de behandelingen ( of erna).

Dit moet anders dachten wij!!

www.coachconnectbijkanker.nlVolg ons op Facebook voor het laatste nieuws!