Even voorstellen: Tineke Riewald

Even voorstellen: Tineke Riewald

Mijn naam is Tineke Riewald, 60 jaar oud,  al ruim 32 jaar getrouwd met Robert en samen hebben we twee kinderen. Tot een paar jaar geleden ben ik in verschillende sectoren werkzaam geweest als verpleegkundige. Daarna heb dat op vrijwillige basis gedaan voor de Zonnebloem.

Na opgegroeid te zijn in Friesland en daarna 23 heerlijke jaren op Texel te hebben gewoond wilden we graag meer centraal in het land wonen. Omdat de kinderen in Haarlem wonen en het grootste deel van de familie in Friesland, kwamen we uit in Harderwijk waar we sinds half juni met veel plezier wonen.

Wandelen, fietsen, duiken, tuinieren, puzzelen en lezen doe ik graag. Samen met Robert trek ik vaak de natuur in. Ook hopen we weer reizen te gaan maken zodra het kan. De wereld heeft nog zoveel mooie plekken, zowel boven- als onder water.

Toen we nog maar kort in Harderwijk woonden viel mij oog op een artikel van de Maretak in de Harderwijker Courant. Omdat ik zelf kanker verschillende malen van zeer nabij heb meegemaakt voel ik mij verbonden met deze doelgroep en wil ik mij graag voor de gasten van De Maretak inzetten. In augustus was ik voor het eerst tijdens de zomeruitjes en bij de prostaatkankerlezing als gastvrouw actief en nu ga ik starten als coördinator naast Ank en Agnes.

Ik heb er zin in en hoop jullie snel te kunnen ontmoeten.