Even voorstellen: Manon Arnold

Even voorstellen: Manon Arnold

Ik ben Manon Arnold, 51 jaar, getrouwd en ik heb twee heerlijke pubers die zich door de middelbare schooltijd heen ‘worstelen.’

Al op jonge leeftijd merkte ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik voelde veel aan van andere mensen, ontving regelmatig ‘seintjes’ van de spirituele wereld en kreeg glimpen te zien van ‘die andere kant.’ Deze glimpen voelden altijd groots en liefdevol aan. Intuïtief wist ik als kind dat ze bijzonder waren. Pas later ben ik mij hierin gaan verdiepen.

Zuiverheid binnen het mediumschap vond ik toen en nu nog steeds, heel belangrijk. Vandaar dat ik indertijd voor het Arthur Findlay College te Stansted heb gekozen om mij verder te ontwikkelen. En… net zoals het bespelen van een muziekinstrument, je raakt nooit uitgeleerd. Nog steeds volg ik zo nu en dan trainingen bij vooraanstaande mediums.

Mijn praktijk heet Dari Cinta, wat ‘Vanuit Liefde’ betekent in het Indonesisch. Deze naam, omdat mijn voorouders uit Indonesië komen, maar vooral omdat ik mijn werk vanuit liefde doe. Voor mij is het heel belangrijk dat mensen die voor een healing komen, ervaren dat die universele energie waarmee gewerkt wordt, positieve energie is. Dat het iets heel natuurlijks is en niet iets zweverigs  en ook niet iets waar je bang voor hoeft te zijn.

Als vrijwilliger bij de Maretak wil ik graag deze helende energie doorgeven. Zonder poespas, gewoon vanuit rust en stilte. Op deze manier hoop ik van betekenis te kunnen zijn voor wie zich hiertoe aangetrokken voelt.

Op 8 december aanstaande zal ik op de verwenavond van de Maretak aanwezig zijn. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur in De Tinne en als je wilt kun je je opgeven aanmelden@demaretakveluwe.nl  voor een healing of een kennismaking. Er is plaats voor drie gasten.

Ik verheug me enorm om een bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie stichting.

Nog even ter verduidelijking:

Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan, diagnoses gesteld of medische adviezen gegeven. Healing vervangt niet de behandeling van een arts!