Even voorstellen: Astrid van Mameren (gastvrouw)

Even voorstellen: Astrid van Mameren (gastvrouw)

In deze nieuwsbrief brengen we u weer een vervolg in de voorstelronde langs onze nieuwe vrijwilligers. Deze keer stelt onze gastvrouw Astrid van Mameren zich aan jullie voor.

Ja, ik wil me even voorstellen, ik ben Astrid van Mameren.
59 jaar en werkzaam in de zorg als zzp-er. Ik woon samen, en ga in oktober oma worden. Na lange tijd bij de gemeente Hilversum gewerkt te hebben, heb ik mij laten omscholen, eerst als kraamverzorgende en daarna als Verzorgende IG.

Mijn man is 5 jaar ziek geweest, en toen had ik veel contact met de thuiszorg, en ik vond het mooi om iets te kunnen betekenen voor een ander. Na zijn overlijden, ben ik meteen begonnen met de opleidingen en nu werk ik nog steeds met veel plezier in de zorg.

Toch wordt het werk wel zwaar, en wil ik mijn leven een beetje anders inrichten. Mijn hobby’s zijn tuinieren, schilderen. In september ga ik op schilderles en ook houd ik van fietsen. Daarnaast lijkt het mij ook leuk om als gastvrouw bij de Maretak behulpzaam te zijn.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij de Maretak.