Zwembad in Harderwijk weer open; Ermelo volgt in september

Zwembad in Harderwijk weer open; Ermelo volgt in september

Na lange tijd elkaar niet te hebben gezien kwamen de zwemmers, weliswaar  op afstand, al een keer samen om elkaar te ontmoeten. Heerlijk om elkaar weer even te zien. Natuurlijk werd alle veiligheid in acht genomen, coronaproof zoals we zeggen. Maar weer zwemmen is natuurlijk nog beter nieuws. De eerste oefeningen zijn in Harderwijk al gedaan in een toch wel wat stil zwembad. Afgelopen donderdag bestond de eerste groep uit zeven en de tweede uit negen deelnemers. Wonderlijk: gesloten toegangspoortjes, linten, wegwijzers, groene en rode kleedhokjes en lappend schoonmaakpersoneel. Een beetje bijzonder allemaal, maar wel weer heel fijn.

Tijdens de zomervakantie (20 juli t/m 28 augustus) wordt er niet gezwommen.

En in Ermelo gaan in september de “lessen” weer starten, bij minimaal acht personen. Opgeven is bij beide zwembaden noodzakelijk. Voor Ermelo bij Marian of Fija en voor Harderwijk bij Frans of Mieke. Voor meer informatie info@demaretakveluwe.nl of 06-41829887

In de zwembaden gelden de volgende maatregelen:

  • 5 minuten voor tijd naar binnen.
  • In hetzelfde hokje aan/uitkleden. Kluisjes worden niet gebruikt. Kleren blijven in het hokje, dat na afloop weer wordt schoon gemaakt. Je kan waardevolle spullen meenemen naar het bad. We zijn tijdens de les de enigen in het zwembad.
  • Na afloop kan er niet gedoucht worden, en er is geen gelegenheid langer te blijven.
  • Toiletgang alleen als er HOGE NOOD is.
  • Het café is gesloten.☕️
  • De richtlijnen van RIVM worden gevolgd.

In de zomervakantie wordt er geen les gegeven. Daarna wordt bekeken: hoe verder?

Als er veranderingen komen dan houden we jullie op de hoogte!