De Maretak wil ook in 2023 weer welkom zijn voor haar gasten

Wees welkom

Het is heel fijn als we horen dat onze gasten in de huiskamer van  De Maretak, ons nieuwe onderkomen in De Roef, een warm welkom vinden. Steeds meer gasten weten ons ook te vinden. Want de diagnose kanker kan veel bij je teweegbrengen. Loop je rond met vragen, ben je bang en verdrietig, ben je fysiek of mentaal uit balans, of merk je dat de relatie met je dierbaren onder druk staat? Weet dan dat De Maretak ‘centrum voor leven met en na kanker’ er voor jou wil zijn.

Als je zelf ziek bent (geweest), als een dierbare kanker heeft of daaraan is overleden. Je kunt bij De Maretak terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. Daarnaast bieden we tal van activiteiten, informatie, lotgenootgesprekken en kunnen we verbinding leggen met professionele hulp. Door de persoonlijke ondersteuning die De Maretak je biedt kun je tot rust te komen en om leren gaan met de gevolgen van kanker. Samen werken we aan jouw kwaliteit van leven om deze te behouden of opnieuw op te bouwen.

Inloopuren

En wil je nog niet gelijk ergens aan meedoen, kom dan een kopje koffie/thee drinken tijden onze inloopuren. Onze gastvrouwen en heren zijn er om je te ontvangen. Samen kunnen we kijken naar waar je behoefte aan hebt.