De Maretak organiseert voor haar gasten een High Tea in de tuin

De Maretak organiseert voor haar gasten een High Tea in de tuin

Dinsdag 23 en woensdag 24 juni is er bij de Maretak een High Tea in de openlucht.

In een tuin zullen we elkaar ontmoeten van 13:30 uur tot 16:00 uur. Natuurlijk op de verplichte anderhalve meter, met alle voorzorgsmaatregelen. Wij maken van tevoren een indeling en plaatsen de stoelen op 1,50 m, en we zullen regels opstellen, zoals veilige looproutes voor het halen/brengen van hapjes en drankjes enz. We denken hier heel zorgvuldig over na. Voor wie dat wil: neem je eigen mondkapje mee.

Het zal vast heel vreemd voelen zo ver van elkaar. Geen knuffels, maar wel weer ontmoeting en dat is heel belangrijk. Onze gasten zien er naar uit elkaar na al die maanden weer te zien. Wat zullen we elkaar veel te vertellen hebben. Natuurlijk is er wel telefonisch contact geweest en ook op de app werd heel veel gecommuniceerd. Maar elkaar in de ogen kijken, emoties zien en voelen dat is toch wel even iets anders. Wij gaan het dinsdag en woensdag ervaren.

Aan de High Tea zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is welkom.

De High Tea gaat alleen door bij goed weer, waarbij we buiten kunnen zitten. Bij slecht weer moeten we het helaas afblazen.

Voor iedereen die dit leest en denkt waar kan ik me nog opgeven? Helaas zijn deze twee middagen al volgeboekt. Maar lijkt het je leuk en wil je er de volgende keer bij zijn, meld je dan aan bij a.bos@demaretakveluwe.nl of bel even met 0641829887.

Welkom: 13:30 tot 16:00 uur
Locatie:   Wieringenmeen 50, Harderwijk