Binnen-ste-Buiten

Binnen-ste-Buiten

In deze onzekere tijd zijn we naar binnen gericht en zitten we letterlijk veel binnen. Zeker als je kanker hebt, gaat er van alles door je heen. Dan is het fijn om datgene wat in je binnenste leeft, naar buiten te brengen, op papier te zetten of er een beeld van te maken.

Binnen-ste-buiten heet de nieuwe expositie van verwerkingskunst. Stichting de Maretak Veluwe is een stichting voor mensen met kanker en organiseert een tentoonstelling in het voorjaar van 2021. Na de exposities in 2007 en 2014 is dit de derde keer dat een dergelijke expositie gehouden wordt, ook weer in de Catharinakapel in Harderwijk.

Hierbij roepen wij u op om een kunstwerk voor de expositie in te sturen. Verbeeld, op uw eigen wijze, wat binnen in u leeft. Pak de kwast, de pen of de beitel en maak een kunstwerk.

Tot 31 december heeft u de tijd om uw schilderij, beeld of gedicht in te leveren. Maar, als u mee wilt doen, vraag dan vast een deelnemersformulier aan. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, houden we de expositie in de Catharinakapel en/of in een digitale, virtuele vorm.

Een formulier vraagt u aan door een mail te sturen aan binnenstebuiten@demaretakveluwe.nl of telefonisch op 06-10128963 (Frans Molemaker). Wilt u eerst meer informatie, stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op.