Activiteiten in de zomer

Activiteiten in de zomer

Zomeruitjes

De Maretak heeft voor heel veel gasten van de zomer de zon laten schijnen 

Twee maanden lang gingen we elke week twee keer eropuit. 195 gasten hebben samen met ons gastteam genoten van alles wat er is aangeboden. We kijken terug op een hele mooie zomer. En een heel welgemeend dank je wel aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

Ons vaste programma

Speksteen bewerken was de eerste activiteit. Vanwege het mooie weer kon de activiteit nog in de Ontmoetingstuin van De Rietmeen plaatsvinden. Waarschijnlijk is het de volgende keer weer binnen.  Vanwege het fijnstof dat vrijkomt bij het bewerken van de steen heeft het bestuur besloten dat iedereen die aan die activiteit meedoet een mondkapje draagt. We hebben te maken met een kwetsbare groep mensen en we willen geen enkel risico lopen. Speksteen bewerken is een hele fijne en ontspannen bezigheid waar je veel van je gevoelens in kwijt kunt. Dus heb je zin om ook een mooi beeld te maken meld je aan.

Verwenmomenten. Hoe fijn is het om je gewoon lekker even te laten verwennen. Deze keer was Wendy Lepelaar er om onze gasten een heerlijke make-over te geven, en Ester verwende onze gasten met een hand- en nagel verzorging. Heel blij en tevreden gingen onze gasten na hun behandeling, een praatje en een lekker kopje koffie weer naar huis

Ester Spelbos is een nieuwe behandelaar en wat fijn dat zij het team komt versterken

Dag lieve mensen,

Wat ontzettend leuk om mijzelf te mogen voorstellen en te vertellen over mijn dienstverlening. Mijn naam is Ester Spelbos en sinds kort ben ik vrijwilliger bij De Maretak. Ik heb mijn eigen onderneming onder de naam ‘Ester Spelbos’ complementaire Hand en Nagelverzorging. Voor mijn dienstverlening kom ik altijd bij mensen thuis of de zorginstelling waar ze verblijven.

Om goed aan te kunnen sluiten bij de doelgroep, waarbij soms ook sprake kan zijn van behandeling bestaande uit b.v. bestraling of chemotherapie, gebruik ik uitsluitend producten die de nagels en de huid respecteren, ze zijn zacht en biologisch. Heel graag wil ik tijd en aandacht geven aan gasten van De Maretak. Ik kijk er naar uit jouw handen en nagels of die van je dierbare te mogen verzorgen en deze te laten stralen waarbij ik de tijd neem en persoonlijke aandacht heb, het gaat tenslotte om jou of degene die je liefhebt.

Ben je nieuwsgierig naar mijn hele verhaal, neem dan een kijkje op https://esterspelbos.nl/

Nieuwe activiteiten

Samen naar de film in de Catharinakapel – Filmhuis.

Zin in een middagje ontspannen en genieten van een mooie film, dan is dit wat voor jou. Na afloop is er nog gelegenheid om samen wat te drinken en nog even na te praten. Aanmelden is noodzakelijk.

Creatief schilderatelier

Je mag zelf weten op welke manier je creatief bezig wilt zijn in het creatief schilderatelier. Vindt je kleuren leuk dan hebben we Mandalaboeken met prachtige afbeeldingen. Wil je stenen beschilderen, dikke dames, dieren of nog wat anders? Er is heel veel mogelijk. Natuurlijk staat gezelligheid voorop en ons gastteam zorgt voor een drankje met wat lekkers erbij.