Actie fietstocht Evelien

Actie fietstocht Evelien

Voor een ieder die zich betrokken voelt bij De Maretak: wij hebben je hulp heel hard nodig en deze maand gaan we los!

We willen de actie “Evelien brengt geluk” combineren met De Maretak op de Harderwijkse kaart te zetten. Evelien van der Werff fietst langs 75 inloophuizen om aandacht te vragen voor dit goede werk. Evelien heeft zelf 2 keer borstkanker gehad, en ze heeft nu een mooie sponsoractie bedacht: een fietstocht van 6 weken langs alle 75 (!!) inloophuizen van het land. Bekijk eens haar website en/of luister naar haar podcasts. Haar sponsorgeld wordt verdeeld over de 75 inloophuizen.

Wij willen zelf ook graag een actie opzetten. KWF steunt ons en zorgt dat 100% van de actie naar De Maretak gaat. Zie: https://acties.kwf.nl/fundraisers/inloophuismaretakveluwe

Ons idee is om aan jou te vragen of je een actie op wil zetten. Kan van iets bakken tot iets verkopen zijn of je te laten sponsoren voor een wandel of fietstocht. We hebben uitgerekend dat als we allemaal 50 euro ophalen, we een jaar lang activiteiten kunnen organiseren. Natuurlijk hoeft dat niet; Iedere euro is meer dan welkom. Daarnaast zetten we De Maretak mooi op de kaart in Harderwijk. Hoe mooi zou het zijn alsnog meer mensen van deze geweldige stichting horen. Doe je mee?

Het zou ontzettend fijn zijn als je daarnaast ook:

  1. De Maretak zou willen liken op Facebook.
  2. Het bericht over Evelien op De Maretak zou willen delen en er iets onder wil zetten. Dan zien mensen om je heen het ook en worden misschien ook enthousiast.
  3. Heb je een ander idee? Mag altijd, wees welkom en mail het naar ilonawoestenburg@gmail.com.

Programma

Evelien komt 25 mei rond 15.30 uur bij Inloophuis De Maretak op de Houtwal 33. Fiets je mee om haar tegemoet te fietsen? Of kom je naar Zorgdat om haar te ontvangen?

  • 14.30 uur: Wethouder Marcel van Compagnen opent de festiviteit.
  • 14.30 uur: Een groep fietst Evelien tegemoet vanaf Zorgdat naar “Guusjes to go”. Vanaf Guus fietsen we SAMEN met Evelien naar Zorgdat.
  • 15.30 uur: Ontvangst van Evelien bij Zorgdat (Heb je een cheque/contant geld van je actie? Neem die mee dan kunnen we het feestelijk in ontvangst nemen met een mooie foto daarvan.)
  • 15.45 uur: Lisanne Spaander zingt een aantal liedjes
  • 16.30 uur: Uitzwaaien Evelien

Je bent ook zonder actie heel erg welkom. Laten we met elkaar Evelien een hart onder de riem steken en haar om 16.30 uur weer uitzwaaien. Wel graag je even aanmelden via: aanmelden@demaretakveluwe.nl.
Zet er even bij of je wilt meefietsen of naar het inloophuis komt.

De Coördinatoren