25 mei komt Evelien bij De Maretak

25 mei komt Evelien bij De Maretak

Wie is Evelien van der Werff?

Een vrouw. Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie! #evelienbrengtgeluk.

Evelien komt in actie voor de 75 IPSO inloophuizen in Nederland

Corona bleek in 2020 twee kansen met zich mee te nemen voor de 57-jarige Evelien van der Werff die eerder zelf tweemaal borstkanker overleefde. De eerste was het schrijven van een boek ‘Dit boek brengt geluk’ en de tweede het stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM. Ze gaat iets doen waar ze ook gelukkig van wordt: een creatieve bijdrage leveren aan de wereld van kanker.

Op 25 mei stapt Evelien in Zwolle op de fiets bij inloophuis IntermeZZo (via facebook is ze te volgen) om in 6 weken tijd de andere 74 IPSO inloophuizen, verspreid door heel Nederland te bezoeken.

De inloophuizen zijn cruciaal voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale zorg. Ze staan echter op instorten door de coronacrisis. Veel mensen weten niet van het bestaan van deze huizen. Ontzettend zonde, want ze kunnen écht het verschil maken voor mensen die getroffen zijn door kanker. Ze hebben het nu financieel zwaar en daarom hebben ze nu onze steun nodig om door te kunnen gaan met hun goede werk.

Doneer

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer! Evelien is blij met elke euro, en het hele bedrag komt uiteraard ten goede aan de inloophuizen voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Hoe je dat doet lees je op de website van de actie van Evelien van der Werff.


Inloophuis De Maretak

Op de 25e mei zal Evelien ons inloophuis aandoen en we willen haar een warm welkom geven. Houd die datum alvast vrij… Hoe en wat we gaan doen, daar zijn we nog druk over aan het nadenken. Heb jij een leuk idee voor een actie of activiteit, bel ons dan 06-41829887. Alle ideeën en hulp zijn welkom.